PRENESITE SVOJ BREZPLAČNI PRIROČNIK!

Poskrbite za ustrezno nego mlečnih zobkov in se izognite nepravilni izrasti stalnih zob.

Vpišite se spodaj za takojšen dostop.

Dragoceni nasveti, kako ohraniti otroške zobke zdrave in kako poskrbeti za lepo in skladno razvit obrazek.

3 najpogostejše napake, ki jih starši naredimo, ker se ne zavedamo, da z njimi otrokom pogosto škodimo.

Zavedamo se, da na trgu obstaja nešteto nasprotujočih si informacij in da vam je staršem zato težko izbrati pomembne ali celo pravilne.

TA E-KNJIŽICA JE ZA VAS ČE...

  • Ste starši predšolskih otrok, ki želijo poskrbeti za nego mlečnih zobkov in se izogniti nepravilni izrasti stalnih zob in težavam v poznem otroštvu.
  • Se zavedate, kako pomembna je skrb za mlečne otroške zobke in da ti postavljajo temelje za zdrave in močne stalne zobe v prihodnosti.
  • Se tudi vi sprašujete, ali morda počnete kaj narobe pri umivanju zob vašega malčka?

Vpišite se spodaj za takojšen dostop.

Pozdravljeni, sem Simona, ustna higieničarka

Zakaj verjamem, da sem prav jaz skupaj s škratom Svetlinom Sijajnim in ekipo Ustnega Welnesa Vesel tista, ki vam lahko pomagam? Zato, ker je preventivna skrb za otroške zobke moje srčno poslanstvo, za katerega se izpopolnjujem že 30 let. Želim si, da bi dostop do takšnih informacij, kot sem vam jih podala v tem priročniku, imeli vsi starši, saj globoko verjamem v moč preventive na poti do samozavestnih nasmehov naših otrok.

Zdravi zobki so ključ do sijočega in samozavestnega nasmeha vašega otroka. S pravilno nego bomo poskrbeli za trajno lepe zobe, ki bodo otrokom prinašali radost in samozavest.

© 2024 Vse pravice pridržane.