Pozdravljeni, sem Simona.

Življenje raziskujem na vse možne načine in si ga res težko predstavljam brez moje močne ustvarjalne in raziskovalne iskre življenja ter brez zaupanja in podpore moje družine. Težko z besedami povem, kako zelo sem hvaležna, da sem lahko mama dvema krasnima otrokoma, ki sta moj vsakodnevni navdih za moje poslanstvo.

Optimistično naravnanost in moč v sebi plemenitim z raziskovanjem narave, s potovanji, s pisanjem in vsakovrstnim ustvarjanjem. Neizmerno uživam v plesu, ki skozi gib vedno znova poboža moja čutenja.

S partnerjem Gregorjem, ki zvesto podpira vse moje mogoče in nemogoče ideje, sva ustanovitelja Ustnega wellnessa Vesel. V sodelovanju z našimi nepogrešljivimi asistentkami, zunanjimi sodelavci in celostnim pristopom do človeka po načelih biološkega zobozdravstva, skrbimo za naše obiskovalce že več kot 30 let.

Ukvarjam se z odkrivanjem in zdravljenjem človeka s parodontalno boleznijo, skrbim za naravno miofunkcionalno podporo pri razvoju obraznega dela glave otroka oziroma mladostnika in nenazadnje sem tudi kraniosakralna terapevtka, certificirana na področju kraniosakralne resonance. Sem večna navdušena učenka, ki se nikoli ne neha izobraževati in svojemu naboru znanj skrbno dodaja nova z namenom boljše podpore otrok in odraslih.

3
1

Vedno znova ugotavljam, kako pomembne so zobozdravstvena prosvetljenost, ustrezna vzpodbuda kot tudi vzgoja. Projekt Svetlin – moj zobni škrat zaobjema vse omenjeno in se pogumno sooča z najpomembnejšo in hkrati zahtevno in občutljivo temo medicine – s primarno preventivo.

Moje poslanstvo je, da kot ustna higieničarka, varuhinja ustnega zdravja že skoraj 20 let širim zavedanje in znanje o ustni preventivi za celosten razvoj otroka, pri čemer močno verjamem v starševski potencial. V spletni program Zdravi in sijoči zobki v ravni vrsti sem skupaj z mojim malim pomočnikom škratom Svetlinom vključila vse, kar verjamem, da bi starši morali vedeti, pa doslej nikjer tako strukturirano, jasno in otrokom prijazno ni bilo zbrano na enem mestu.

Simona Knific Vesel - podpis